Total: 0.00SEK

Antal artiklar: 0

   

   

 

 

 

Köp- och

leveransvillkor

 

Barnens Musikbutik
Box 272
751 05 UPPSALA

  

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UKU-lilla

tillbaka
  UKU-lilla  
  UKU-lilla CD  
  Pris: 250:-  
 
 
 

Äntligen finnsen ukulelebok med visor som man kan spela med bara ett ackord! Det betyder att även de små barnen kan lära sig att spela. Samlingarna i förskolan kan fyllas av spelglada barns glädje och musikaliska kreativitet!

Denna bok innehåller hela 24 visor som spelas med bara ett ackord. Enklare kan det inte bli! Dessutom finns sju två-ackordsvisor. Även de är enkla och roliga att sjunga och spela. Att kunna spela ett instrument, gör att man växer som individ; självförtroendet ökar och man känner sig stolt. Och den känslan sprider sig och påverkar också allt annat som man göra.

 
 

Eva Skyborn har samlat dessa enkla visor under sitt arbete som pedagog i skola och förskola. Eva Olivia Samuelson, pedagog och vissångerska, har bidragit med sitt musikaliska kunnande för att göra boken UKU-lilla så tillgänglig som möjligt. De fantasifulla illustrationerna är gjorda av Maria Matejic och Felix Eliasson.

Till boken finns en instruktions-CD med inspelningar av alla visorna. Dess syfte är att ge dig exempel på hur man kan kompa och sjunga visorna.